vrijdag 25 februari 2011

Klassieke geboortekaartjes

Na negen spannende maanden is het dan eindelijk zover. Jullie grote kleine wonder is geboren. Het is een bijzondere gebeurtenis die jullie leven totaal zal gaan veranderen. De kinderkamer, de kinderkleertjes en de knuffels zijn al geregeld. Er is echter nog één ding dat jullie nog moeten doen, namelijk het geboortekaartje maken. Iedereen moet natuurlijk op de hoogte zijn van jullie nieuwste familielid.

Verschillende geboortekaartjes
Geboortekaartjes uitkiezen lijkt makkelijker dan het is. Het aanbod is namelijk enorm groot. Om jullie een beetje te helpen kunnen jullie op Geboortekaartje.nl zelf jullie geboortekaartje maken. Om het nog makkelijker te maken kunnen jullie gebruik maken van voorbeeldkaarten en die bewerken. Maar jullie kunnen ook met een lege kaart beginnen en deze helemaal naar jullie wens invullen.

Klassieke geboortekaartjes
Eén van de thema’s op Geboortekaartje.nl is ‘klassieke geboortekaartjes’. Een enorm mooi aanbod van stijlvolle en vrolijke, doch simpele kaarten voor zowel jongens als meisjes. Door verschillende achtergronden, kaders en illustraties te gebruiken kunnen jullie je nieuwe wonder op een klassieke manier voorstellen aan de rest van de wereld.

Kijk voor alle thema’s op Geboortekaartje.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten