donderdag 10 februari 2011

Zelf geboortekaartjes maken

Maak nu zelf de mooiste geboortekaartjes op Geboortekaartje.nl! Met de keuze uit negen categorieën en vele kaders, illustraties en achtergronden is het zeker dat ook jullie mooiste geboortekaartje tussen zit.

Voor elk wat wils
Op Geboortekaartje.nl staan de mooiste geboortekaartjes in negen categorieën. Bijvoorbeeld jongens en meisjes, maar ook vrolijk en klassiek zijn categorieën die beschikbaar zijn op de site. Onze ontwerpers hebben de prachtigste kaartjes op de site gezet en er is dus voor elk wat wils. Zit jullie mooiste kaart er echter nog niet tussen? Geen probleem! Op Geboortekaartje.nl kunnen jullie zelf geboortekaartjes maken.

Simpel en snel
Zelf geboortekaartjes maken is heel simpel. Je gaat naar de site, kiest een kaart om als voorbeeld te gebruiken en maakt er zelf een door te kiezen tussen de mooiste kaders, illustraties en achtergronden. Wanneer je de kaart helemaal persoonlijk wilt maken, maak je hem af met een foto van jullie pasgeboren kindje. Vervolgens kan je de kaart bij je thuis laten bezorgen of, door je adressenbestand te uploaden, direct naar de geadresseerden sturen. 

Zelf geboortekaartjes maken doe je het mooist op Geboortekaartje.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten