donderdag 3 februari 2011

Retro geboortekaartje

Retro is helemaal van deze tijd. Deze trend blijft ook constant terugkomen. Hoe leuk zou het dan zijn om voor jouw kleine schat een mooi retro geboortekaartje te versturen naar al je vrienden en familie.

Combineer je speciale retro geboortekaartje
Iedereen mag weten dat jouw kleintje speciaal is. Dat laat je het beste weten door het maken van een speciaal geboortekaartje, bijvoorbeeld een retro geboortekaartje. Geboortekaartje.nl is de site waar je een retro geboortekaartje kunt maken. Op deze site vind je een hele retrolijn met allerlei ontwerpen die jij kunt gebruiken voor jouw geboortekaartjes. Door deze verschillende ontwerpen met elkaar te combineren, ontwerp je zelf een retro geboortekaartje helemaal naar jouw smaak.

Je kaartjes binnen no-time de deur uit
Een retro geboortekaartje is de manier om aan je vrienden, familie en kennissen te laten weten dat jij je toekomstige baby erg speciaal vindt. Het voordeel aan Geboortekaartje.nl is ook nog eens dat je je gehele adressen bestand zo kan uploaden en dus zonder enige moeite je retro geboortekaartje kan opsturen. En als je ze voor 15.00 uur besteld hebt, liggen ze de volgende dag al in de bus.

Voor de mooste geboortekaartjes ga je naar Geboortekaartje.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten