dinsdag 8 maart 2011

Online geboortekaartjes maken

Negen hectische maanden zijn er voorbijgegaan waarbij jullie veel hebben moeten regelen. Negen maanden met veel hoogte- en dieptepunten. En dan is het er eindelijk; het kindje waar jullie zo lang op hebben moeten wachten. Eén van de mooiste momenten uit je leven.

Weinig tijd
Nu jullie kleintje er is zullen jullie het druk krijgen. Je kan het namelijk zien als een baan van vierentwintig uur. Wij snappen daarom dat je weinig tijd hebt om naar de winkel te gaan en de geboortekaartjes te regelen. Daarom kan je nu op Geboortekaartje.nl online geboortekaartjes maken.

Uniek en snel
Het mooie van Geboortekaartje.nl is dat je niet alleen je eigen unieke kaartjes kan ontwikkelen, maar dat je ze ook gelijk kunt verzenden naar wie je maar wilt. Op deze manier hoef je geen enveloppen en postzegels te halen om ze vervolgens op de brievenbus te doen.

Proefkaartje
Ben je niet helemaal zeker van je online gemaakte geboortekaartje? Bestel dan een proefkaartje. Op deze manier kan je met eigen ogen zien hoe het kaartje in het echt eruit ziet om ze vervolgens te laten verzenden naar wie je maar wilt.

Online geboortekaartjes maak je op Geboortekaartje.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten