woensdag 16 februari 2011

Geboortekaartjes meisje


Weet je al dat je een meisje krijgt? Wat is er leuker dan speciaal voor jouw meisje van alles uit te zoeken? Kleertjes, een kamer inrichten en natuurlijk het geboortekaartje. Je kan nu zelf je compleet eigen geboortekaartjes meisje samenstellen. Geboortekaartje.nl biedt je alles op het gebied van geboortekaartjes. Zo heb jij altijd een uniek geboortekaartje.

Lief meisje
‘Lieve zoete meisjes’, dit is één van de thema’s die Geboortekaartje.nl telt voor geboortekaartjes meisje. Op Geboortekaartje.nl kan je kiezen uit verschillende thema’s die elk weer verschillende elementen bieden. Bij elk thema horen achtergronden, figuren, kaders en teksten die je weer zo kan optimaliseren dat je altijd een uniek geboortekaartje hebt.

Verzenden is simpel
Als je eenmaal jouw speciale geboortekaartje hebt dan kan je deze online opslaan om deze ook weer te veranderen als dit nodig is. Het is erg handig om een proefdruk te bestellen en hier later nog wat aanpassingen aan te doen mocht jij dit nodig vinden. Is je meisje eenmaal daar dan kan je je gehele adressenbestand makkelijk uploaden en direct je geboortekaartje verzenden. Ook kan je een setje geboortekaartjes meisje bestellen en deze naar je huisadres laten sturen. Dan kan je ze zelf adresseren en op de bus doen.

Geboortekaartje.nl; voor iedereen is het perfecte geboortekaartje te maken.

Links naar meer baby.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten