maandag 8 november 2010

Zelf geboortekaartjes maken

Heb jij altijd al eens zelf geboortekaartjes willen maken? Dan komt dat goed uit want Geboortekaartje.nl heeft een concept bedacht waar je jouw eigen kaartjes kan maken.

Een kind kan de was doen

Door de gebruiksvriendelijke Editor kan iedereen gemakkelijk zijn eigen geboortekaartje maken. Je hoeft dus geen ster te zijn in Photoshop of in een soortgelijk programma. Het is allemaal zo in elkaar gezet dat zelfs een kind de was kan doen.

Lekker creatief

Daarnaast is zelf geboortekaartjes maken ook nog eens super leuk en je kan lekker creatief bezig zijn. Niet denken ‘ik ben niet creatief, dus ik ga dit niet doen’, want er staan genoeg voorbeeldkaartjes die je kan gebruiken voor jouw eigen geboortekaart! Ben je wel creatief en wil je zelf iets maken? Dat kan ook!

Zelf maken
Je kan op Geboortekaartje.nl zelf jouw eigen geboortekaart maken. Je begint met een leeg stukje papier en daar kies je een achtergrond bij uit, een kader en/of leuke figuurtjes. Er zijn verschillende thema’s die je kan combineren om te zorgen dat jouw geboortekaart echt prachtig wordt.

Kan jij niet wachten om zelf geboortekaartjes te maken? Ga dan snel naar Geboortekaartje.nl en ontwerp een leuke geboortekaart! Lees hier over babykraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten