donderdag 18 november 2010

Geboortekaartjes ontwerpen

Binnenkort staat jullie de mooiste gebeurtenis in jullie leven te wachten: jullie krijgen een baby! Om deze mooie fase in te leiden kan je zelf geboortekaartjes ontwerpen. Geboortekaartje.nl is het Walhalla voor (aanstaande ) ouders. Je vindt er alle elementen die nodig zijn voor de maak van het perfecte geboortekaartje.

Een eigen ontwerp is altijd uniek
Elke ouder kent het fenomeen geboortekaartje. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, ze verschillen in kleur en in stijl en dragen allemaal een andere naam. Toch dienen ze allemaal tot hetzelfde doel, namelijk het aankondigen van de geboorte van een baby’tje. Ook jullie kleine moet worden aangekondigd. Op Geboortekaartje.nl kan jij zelf geboortekaartjes ontwerpen. Zo zorg je voor unieke en veelzeggende geboortekaartjes en heb je een hoop lol achter jouw computer.

Meer dan 1000 elementen
Ben jij al een beetje warm gedraaid? En wil jij snel geboortekaartjes ontwerpen? Geboortekaartje.nl is altijd beschikbaar. Meer dan 1000 figuurtjes, achtergronden en kaders staan te wachten om op jouw zelfgemaakte geboortekaartje te verschijnen. Een klein stukje tekst zorgt voor nog meer sfeer. Speel met kleur en vorm en maak het mooiste kaartje. Voor inspiratie kan je op deze blog nog meer artikelen lezen over geboortekaartjes.

Voor de meest unieke ervaring kan jij zelf geboortekaartjes ontwerpen. Op Geboortekaartje.nl vind je alles wat jij nodig hebt. Succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten