dinsdag 2 november 2010

Babykaartjes

Het mooiste in jullie leven staat jullie te wachten. Een prachtig geschenk nadert. De geboorte van jullie kleine is aanstaande en dat mag de hele wereld weten. Om deze boodschap te verspreiden maak je voor jullie baby kaartjes, zodat de originaliteit zich op een mooie manier uit. Op Geboortekaartje.nl maak jij de geboortekaartjes zoals jij dat wilt.

Een mooie baby verdient een mooie kaart
Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Dat is natuurlijk jullie kleine baby die binnenkort op geboortekaartjes van Geboortekaartje.nl straalt. Maak voor jullie baby kaartjes die iets zeggen over hem/haar. Alle gegevens kan je op het kaartje plaatsen. De naam, het gewicht en een boodschap die je later kan teruglezen wanneer de kleine een grote is.

Gemak en variatie staan centraal
Voor een geweldig resultaat plaats je een foto op de kaart. Dan moet je eerst even een kiekje maken van jullie schatje alvorens de kaart een babyfoto draagt. Wanneer jij voor jullie baby kaartjes maakt, zorgt Geboortekaartje.nl er voor dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat alles zich vanzelf wijst. Ervaar het zelf!

Maak voor jullie baby kaartjes die iets zeggen over hem/haar. Er is veel mogelijk en het is gemakkelijk, op Geboortekaartje.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten