donderdag 14 april 2011

Geboortekaartjes zelf maken

Voor en na de geboorte van jullie kindje moeten er veel dingen geregeld worden. Voor de geboorte zorgen jullie dat de kinderkamer klaar is, dat er voldoende kleding voor de baby is en dat jullie een voorraad luiers hebben. De geboortekaartjes kunnen pas na de geboorte geregeld worden. Dit willen jullie natuurlijk zo snel mogelijk doen. Daarom kunnen jullie nu geboortekaartjes zelf maken op Geboortekaartje.nl.

Zelf maken
Geboortekaartjes zelf maken lijkt heel lastig. Maar in vier simpele en snelle stappen hebben jullie al je eigen geboortekaartje ontworpen. Maak hiervoor gebruik van diverse achtergronden, kaders, figuren, teksten en lettertypes. Daarnaast kan je ook een foto uploaden en deze vervolgens bewerken met deze kaders, figuren, teksten en lettertypes.

Bezorging
Als jullie voor 15:00 uur een bestelling plaatsen worden jullie kaartjes nog dezelfde dag verwerkt. De kaarten worden dan verstuurd via TNT Post en in de meeste gevallen worden de kaarten de volgende dag al bezorgd. Jullie kunnen er voor kiezen om de kaarten eerst naar jullie huis te sturen zodat jullie ze zelf op de brievenbus kunnen doen. Daarnaast kunnen jullie ook op Geboortekaartje.nl een adressenlijst uploaden zodat de kaarten direct naar jullie vrienden, kennissen en familie gestuurd kunnen worden.

Geboortekaartjes zelf maken doe je op Geboortekaartje.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten