dinsdag 12 april 2011

Geboortekaart tweeling

In blijde verwachting zijn is bijzonder. Maar in verwachting zijn van een tweeling is al helemaal bijzonder. Begrijpelijk dat je super blij bent met dit nieuws. Maar wat is nu een passende geboortekaart voor een tweeling? Op Geboortekaartje.nl kun je veel inspiratie opdoen voor geboortekaartjes voor tweelingen.

Op Geboortekaartje.nl kun je kiezen voor een voorbeeldkaart. Deze kaart kun je aanpassen naar je eigen wensen. Zo kun je in het geval van een tweeling twee namen toevoegen in plaats van een naam. Je kunt er ook voor kiezen zelf de gehele kaart te ontwerpen. In dat geval kies je voor een blanco kaart die je zelf kunt vormgeven naar jouw smaak. Zo is het ook mogelijk om een foto van de tweeling toe te voegen.

Foto later toevoegen
Als je het kaartje al wilt maken voordat de tweeling is geboren, kun je ook de foto later aan het geboortekaartje toevoegen. Door het geboortekaartje op te slaan en later weer op te halen, hoef je alleen nog de foto toe te voegen. Dit scheelt veel werk. Op deze manier kun je de kaart snel na de geboorte verzenden naar alle kennissen.

Geboortekaart tweeling verzenden
Het verzenden van de ontworpen geboortekaart voor de tweeling kan op twee manieren. Je kunt gelijk alle geadresseerden toevoegen, zodat de kaartjes direct naar iedereen worden gestuurd. Wil je liever zelf de kaartjes posten? Dan kun je er ook voor kiezen om de geboortekaartjes thuis te laten bezorgen.

Een leuke geboortekaart voor een tweeling maak je op Geboortekaartje.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten