dinsdag 22 maart 2011

Origineel geboortekaartje

Een geboortekaartje is te verkrijgen in alle soorten en maten. Vaak kan je ze kopen in winkels of kan je ze bestellen op het internet. Maar wil jij niet zo’n standaard geboortekaartje voor je pasgeboren baby? Maak dan een origineel geboortekaartje door het zelf te ontwerpen.

Zelf ontwerpen
Door een geboortekaartje zelf te ontwerpen wordt elk geboortekaartje uniek. Op Geboortekaartje.nl is dit in vier simpele stappen te doen. Je kan ervoor kiezen een voorbeeldkaart te bewerken, maar je kan er ook voor kiezen om met een lege kaart te beginnen. Bewerk deze kaarten vervolgens met verschillende thema’s, achtergronden, kaders, figuren, teksten en upload eventueel een foto.

Bezorging
Wanneer je de kaarten voor 15:00 uur besteld worden ze dezelfde dag nog verwerkt. Dat betekent dat ze de volgende dag al bezorgd worden. Dit wordt gedaan via de TNT post. Je kan ervoor kiezen om gelijk alle geboortekaartjes te bestellen maar je kunt ook een proefkaartje bestellen. Op deze manier weet je zeker dat jouw ideale kaartje er origineel genoeg uit ziet.

Ontwerp jouw eigen kaarten op Geboortekaartje.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten