dinsdag 22 maart 2011

De mooiste babykaartjes vind je op Geboortekaartje.nl. Op deze site vind je de mooiste babykaartjes in vele verschillende categorieën. Ook kan je zelf een mooi babykaartje ontwerpen.

KiezenDe mooiste babykaartjes op het internet vind je vanaf nu op Geboortekaartje.nl. Op deze site staan de mooiste babykaartjes in vele verschillende categorieën voor je klaar. Deze categorieën zijn ook nog eens zeer afwisselend. Zo zijn er retro en hippe geboortekaartjes. Op de site staan klassieke babykaartjes, maar ook vrolijke geboortekaartjes, Natuurlijk zijn ook de normale categorieën aanwezig op de site, zoals jongens en meisjes maar er zijn ook meer specifieke categorieën. Denk hierbij aan lief of Hollands.

MakenZie je echter niet de babykaartjes van jouw keuze er tussen? Geen probleem! Want op Geboortekaartje.nl kan je zelf de babykaartjes van jouw keuze maken! En met de keus uit talloze kaders, illustraties en achtergronden maak je zelf de mooiste babykaartjes. De kaarten heel sprekend maken, met een mooie tekst in een zelfgekozen lettertype, behoort ook tot de mogelijkheden. Tenslotte kan je de kaart ook persoonlijk en uniek maken met een mooie foto van jullie baby. Tevreden over het babykaartje? Druk dan op de knop “bestellen”!

BestellenEn vanaf dat moment wordt het werk van je overgenomen. De babykaartjes worden naar de drukker gestuurd, daar worden ze op hoge kwaliteit gedrukt en vervolgens naar TNT Post gestuurd. De postbodes van TNT bezorgen vervolgens de babykaartjes bij jouw thuis.

Bestel nu je babykaartjes op Geboortekaartje.nl!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten